RALLYLYDNADSKURS FÖR NYBÖRJARE


Kom och testa på den roliga sporten Rallylydnad. Är du tävlingssugen eller vill du bara ha en kul aktivering, då är detta kursen för er! Sporten bygger på kommunikation, glädje och samarbete.


Kursbeskrivning:

Vi går igenom grunder samt regler för rallylydnaden, vi kommer gå igenom alla skyltar i nybörjarklass, med inlärning och utförande. Grunder som kontakt och följsamhet läggs mycket vikt i samt bakdelskontroll. Kortare banor får testas på kursen. Vi jobbar med hundarna kopplade. Praktik varvas med teori.


Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs


START 1 ONSDAGAR

Datum: 27/10, 3/11, 10/11 samt 17/11

Tid: 17.30- 19


Pris: 1500 kr

Plats: Upplands Väsby, Grimstaskolans fotbollsplan, parkering sker vid Grimstaskolans idrottshall uppe på däck.


Anmälan via Boka direkt längst ner på sidan


AKTIVERINGS KURS


Vad gör en hund som saknar ett arbete? De skapar ett!


Aktivering är A och O i en hunds liv. Att aktivera sin hund rätt är viktigt för att hålla den välmående och sund.  Med rätt aktivering får du en glad, harmonisk och välbalanserad hund, där t.o.m. vissa problembeteenden kan ge med sig av sig själv!

 

Kursbeskrivning: En rolig, händelserik och spännande kurs där ni kommer få prova på nosarbete, problemlösning, balansträning samt nyinlärning med er hund. Saker ni kan använda er av i vardagen, ute på promenaden eller hemmavid. Stärk er relation ytterligare och kom och ha kul med din hund och släpp alla krav!  Vi träffas 4 tillfällen, 1.5 timme/ gång.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs


Datum: Ingen inplanerad aktiveringskurs, maila vid intresse att gå

Tid:

Plats: 

Pris: